Comuna Orodel Judetul Dolj

MA VIZITATI , DECI EXIST !!!

Parerea dvs conteaza

Scris de cbalm in iulie - 7 - 2010

Lasati-ne un comentariu in care sa va spuneti parerea despre aceasta pagina , despre sat , locuitori sau orice comentariu doriti sa faceti si care nu are legatura cu nici unul din articolele paginii.

39 Comentarii la articolul “Parerea dvs conteaza”

  1. petre spune:

    ce copii au intrat cu note mari la mate ? daca aveti nume

  2. jane spune:

    Felicitari,pt acei copii care au intrat cu 10,vrem si nume! felicitari si cadrului didactic care i-a indrumat!
    despre directoare…chiar daca este localnica nu va sti sa aprecieze niciodata „navetistii”sau cum spunea:”alea de la oras”,chiar daca vor ei sa faca sau sa schimbe ceva,cu toate ca si ea a locuit in oras dar a fost mai bine sa se mute la tara,sa fie intelectuala satului si rasul satului!nu stie sa se faca placuta,sa comunice!decat sa urle,un comportament jalnic,ca deh are spate puternik! eu am o vorba pe care am imprumutat-o de la altii,daca vrei sa afli caracterul unui om ,pune-l sef!nu a gasit ea pe unul ca mine sa o puna la punc!a uitat ce bine a facut „navetistelor” de s-au detasat toate si au plecat! oricum directori precum Dl Cartu si Predu nu cred ca va mai avea scoala Orodel! si da sunt impotriva azilului de batrani care sa predea elevilor din satul meu! cu bine…

  3. cadru didactic spune:

    Domnule Jane sunteti tot timpul nemultumit fie de profesori fie de directori acelei scoli .Ce va doriti ca lucrurile sa mearga spre bine de la acesti oameni?….daca ma uit in urma ati aratat cu degetul spre fosta directoare care nu era localnica care nu facea aia nu facea aia desi din punctul meu de vedere aceea a fost impartiala si a adus poate cu mici exceptii cadre tinere cu viziuni noi si bine pregatite spre deosebire de noua directoare care a facut azilul de batrani la scoala ca sa nu mai vorbim de restul lucrurilor.Anul trecut au fost copii care au intrat cu 10 la matematica in oras la liceu sa vedem si anul acesta.In plus D-NA Directoare este localnica ar trebui sa fie mai legata sufleteste de scoala decat ceea care a plecat. Dar incep sa cred ca lucrurile stau altfel…. sa vedem ce o mai fi….

  4. jane spune:

    la noi, la scoala orodel este epidemie de hepatita! ca deh a stiut doamna director sa anunte sanepidul ! halal directoare! numai aere…

  5. jane spune:

    sigur ca poti,numai ca o sa dai concurs pt necalificati,asa este metodologia! mergi la inspectorat si cere postul,deoarece doamna directoare (care face ce vrea )a mers si a cerut un pensionar la clasa respectiva!dar au pricopsit-o cei de la ISJ,i-au trimis un domn pensionar,toata stima pt dansul cine a fost,dar acum ce mai vrea la 80 de ani?nu intra bine la ora ca trebuie sa mearga la toaleta si pana ajunge in fundul curtii unde se afla toaleta trece ora!

    dar mai bine te-as sfatui sa nu mergi la scoala aceea,deoarece doamna directoare lasa de dorit!

  6. cbalm spune:

    Suna la scoala si intreab-o pe d-na director , Monica Petrie.

  7. Ramona spune:

    Buna seara!Am si eu o intrebare:am vazut pe site-ul ISJ Dolj ca la scoala gimnaziala de la dumneavoastra exista un post de INVATATOR/INSTITUTOR PENTRU INVATAMANTUL PRIMAR/PROFESOR PENTRU INVATAMANTUL PRIMAR(IN LIMBA ROMANA)si as dori sa stiu daca poate ocupa acest loc o persoana care a sustinut examenul de titularizare anul acesta,dar pe o alta disciplina.Mentionez ca am terminat Romana-Franceza in vara acestui an,iar la examenul de titularizare am obtinut media 7.42 la Limba franceza.

  8. jane spune:

    acum da!se circula in conditii de iarna,dar este deszapezit!

  9. arbeloa spune:

    salut!stie cnva daca drumul orodel-calugarei este deszapezit?

  10. cbalm spune:

    Multumim anonim.

  11. anonim spune:

    comuna orodel incepe sa tina pasul in spre modernizare tineti-o tot asa!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. bscristi spune:

    Acceptam si glumele . Va asteptam in continuare cu comentarii si propuneri

  13. florin spune:

    Domnule Cristy era o gluma,imi pare rau ca dumneavoastra ati inteles-o intru-n alt mod!ideea mea era alta ,imi cer scuze!

  14. bscristi spune:

    Domnule Florin B. nu cred ca va cerut cineva in mod expres sa faceti ceva pentru comuna sau mai mult . Ma repet si anunt din nou ACEASTA PAGINA ESTE PRIVATA SI NU ARE NIMIC IN COMUN CU PRIMARIA COMUNEI ORODEL. Va multumesc pentru intelegere va asteptam in continuare cu sugestii si comentarii

  15. cbalm spune:

    In articolul Declaratie de principii am facut cunoscut cine sunt administratorii acestei pagini, care este pietricica noastra de nisip. Daca cineva poate sa faca mai multe, aici suntem pentru a ajuta, pentru a ne ajuta unul pe celalalt. Pe viitor si punand mana de la mana vom face mai multe. Te asteptam cu idei noi. O zi buna.

  16. florin spune:

    domnule „bscristi” numele dumneavoastra-mi pare cunoscut,cred…aveti o groaza de raspunsuri….dar nu prea am impresia ca faceti prea mare lucru pt comuna!cine sunteti de fapt domnule „bscristi”? astept raspuns!o zi placuta!

  17. baby spune:

    halal ritual,asa ca…nu mi-a placut!degeaba e tanar ca nu stie sa se faca renumit!

  18. bscristi spune:

    a fost la reducere ca te-a cunoscut

  19. cbalm spune:

    cu cat mai departe de capitala botezul cu atat mai scump. cred ca a vazut – o pe nasa frumos imbracata si de aceea a cerut atata.

  20. baby spune:

    lasam politia ,si luam biserica!stiu ca nu e frumos,dar am ramas dezamagita de noul preot,care a mai fost si coleg de generala cu noi!am botezat duminica un copil,slujba de botez nu a fost tinuta cum trebuie,nu s-a facut tot ritualul botezului (s-au o fi avut emotii?)si intreb eu oare pentru ce mi-a cerut preotul 300 Ron?rusine!!!!!!!!!!!!!!

  21. cbalm spune:

    Toti avem parinti si rude acolo. De aceea am facut acest site. Poate ca vreodata se va putea trimite catre minister o sesizare colectiva cu ajutorul dumneavoasta ( toti cei care vizitati aceasta pagina) pentru ca lucrurile se mearga mai bine.

  22. cbalm spune:

    Domnilor, va multumim mult pentru comentarii, ne-ati facut o mare bucurie.
    A trebuit in urma cu ceva timp sa raspund acelasi lucru pe tema scolii: site ul acesta este administrat de o persoana particulara, nu este al primariei. Ce bine ar fi daca vreodata aceasta pagina de internet ar avea influenta asupra institutiilor din comuna noastra. Dorim sa unim si sa ajutam pe concetatenii nostri. Stim din auzite cum merg lucrurile acolo pentru ca eu cred ca daca ar fi probate toate faptele astea cineva ar trebui sa raspunda…
    Sau nu suntem intr-un stat de drept?
    Multumim si va asteptam cu noi comentarii.

  23. ionel spune:

    Aveti dreptate acolo am si eu parinti si credeti ma le este frica sa iese afara din casa…va rugam ceva domnilor faceti ceva ptr acei oameni batrani….iar politie nu exista in acea comuna de primarie nu mai vb ca nu le ofera nici o protectie …..o conducere proasta ..am trimis si eu catre ministerul de interne o sesizare ..va multumesc

  24. D.I.C.O.T spune:

    Rugam primaria sa si faca treaba ,Orodel este un sat fara caini,se intampla o gramada in satul Dumneavostra domnule primar…lua ti initiativa pana nu va fi prea tarziu ptr Dumneavoastra…avem o gramada de plangeri impotriva Dumneavoastra si A POLITIEI LOCALE..

  25. bscristi spune:

    multumesc frumos pentru apreciere iar pe viitor speram sa fie si mai bogat

  26. Cata spune:

    Felicitari pt site Cristi..
    A iesit frumos si nu toate comunele au site..

    bafta incontinuare!

  27. Cata spune:

    Luati cu incredere nu va prinde nimeni…astea sunt pt pirati nu pt noi oamenii de rand care descarcam si noi o melodie sau un film…cel putin din craiova pana akm nu a pins pe nimeni k download`a o melodie sau un film…

    salut

  28. cbalm spune:

    Se stia de mult , drepturi de autor, copyright… pana la urma nimic nu este gratis. Si ce o sa ne mai rezerva criza asta…!?!

  29. bscristi spune:

    ATENTIE ! sa nu mai descarcati muzica si filme ca va pomeniti cu dosar penal .

Lasa un comentariu