Comuna Orodel Judetul Dolj

MA VIZITATI , DECI EXIST !!!

Jurnal de Orodel

Scris de Admin in noiembrie - 13 - 2010

Jurnal de Orodel

De vorba cu cetatenii
Sarla Marian :
Sunt foarte multumit de realizarile domnului primar.
De cand a fost ales primar a avut multe realizari la nivelul comunei noastre.Sunt foarte multumit si de Politia Locala, care isi face datoria pe deplin. Ne-am dori foarte mult in comuna noastra si o echipa de fotbal, deoarece suntem foarte multi microbisti in comuna.

Bica Octavian :
Sunt foarte multumit de activitatea domnului primar. A reusit sa faca multe pentru comuna nostra. A reusit sa construiasca o primarie foarte frumoasa si moderna, cum nu mai sunt alte primarii in zona noastra. La ora actuala avem aproape tot ceea ce este nevoie intr-o comuna de la tara. Sper ca in viitorul apropiat comuna noastra sa beneficieze si de apa curenta.

87 Comentarii la articolul “Jurnal de Orodel”

  1. cbalm spune:

    Si noi suntem departe de sat, la mii de kilometri si in directii opuse, in aceste momente, dar nu am uitat niciodata de unde am plecat si ca suntem (fii de) tarani, ca am stropit cu sudoarea noastra pamantul pe care l-au udat la randul lor parintii si bunicii nostri. Am vazut o sansa in a cauta ceva mai bun in alta parte, am vazut ca lucrurile mergeau din ce in ce mai prost in sat si in tara si am plecat pentru a putea reveni vreodata mai puternici, mai experimetati si mai hotarati sperand ca vom putea ajuta si face ceva pentru acest sat, in care am deschis ochii si care este locul copilariei noastre. Daca nu ne-ar fi dat lucruri placute, nu am avea pentru el sentimente frumoase. De pe aceste pamanturi am mancat prima turta de paine si am baut prima inghititura de apa. Multumim mult pentru cuvintele frumoase. Va asteptam si speram ca intr-o zi de aici sa nasca cel mai mare ajutor pentru satul nostru si cele mai frumoase gesturi pentru apropiatii nostri, sa auzim despre comuna noastra si lucruri bune.

  2. Doina spune:

    Dragii mei,

    Din dorinta de a-mi aminti de satul meu natal am cautat pe internet referinte sau orice alceva despre comuna Orodel.Sunt mandra ca macar exista cineva care are dorinta de a face ceva la Orodel. Bravo voua! Credeam ca acest sat nu mai are nici o sansa , voi mi-ati intarit speranta si sper ca numarul vostru sa se inmulteasca si sa schimbati mentalitati, caci aici este marea problema cu adevarat. Numai uniti veti reusi! NU PRIMARUL TREBUIE SA FACA TOTUL , CI VOI TREBUIE SA FACETI – FIECARE PENTRU FIECARE – si atunci veti fi toti mandri de realizari.
    De cand m-am departat de satul natal am sperat in fiecare zi ca cineva, candva sa-si doreasca sa aiba un sat modern, cu oameni educati, cu spirit tineresc de a infaptui. In noi toti sta puterea,numai ca trebuie sa ne dorim cu adevarat.Tineti-o tot asa si ma intorc sa va fiu alaturi! Bravo!

  3. bscristi spune:

    Domnule-doamna „nimeni”, in calitate de administrator ma simt dator sa va aduc la cunostinta urmatoarele:
    aceasta pagina este privata iar comentariile pot fi restrictionate sau aprobate, cladirea primariei este domeniu public,
    eu ca locuitor al COMUNEI ORODEL si platitor de taxe si impozite am tot dreptul, si mi-l asum, de a folosi in continuare ca imagine reprezentativa acea fotografie.,
    scopul acestei pagini nu a fost de a promova partea negativa a locurilor natale ci parte POZITIVA
    am dat dreptul la opinie tuturor care au dorit asa cum ati avut si dumneavoastra,dar nu trebuie sa incercati sa va atribuiti cladirea primariei.
    Va multumesc, si va mai asteptam cu noi comentarii.

  4. cbalm spune:

    Daca nu am stiut sa ne exprimam sau nu s-a inteles care sunt obiectivele acestui site si dorintele noastre ca administratori si orodeleni le clarific in continuare : respectam opinia tuturor si nu intrebam daca sunt politicieni, persoane autorizate, judecatori sau daca au studii, suntem toti egali si avem aceleasi drepturi. Dorim sa ajutam, pe masura posibilitatilor si viitorul va demonstra ca temelia pe care am pus-o cu aceasta pagina este solida. Nu vrem sa ingradim libertatea de expresie, cerem doar sa nu se foloseasca un limbaj neadecvat si sa nu se scrie in numele altor persoane. Suntem flexibili si dorim sa invatam unii de la altii, sa ne adaptam si sa ne sfatuim. Daca gresim stim sa prezentam scuzele si sa cerem iertare. Dar mai presus de toate dorim un viitor mai bun pentru toti, oameni fericiti, un bun nivel de trai, zambete si sa fim mai buni, un viitor sigur pentru copiii nostri, relatii frumoase intre persoane…in mai putine cuvinte: sa dispara rautatea.

  5. petre spune:

    Intrebi de ce nu mai intra , „baby”? Pai este dintre cei care vin inteapa si pleaca nu se pot aseza la o masa „rotunda” sa discute civilizat, cu argumente. Poate noi suntem prost informati, suntem tarani nu reporteri; sa ne informeze oficial „persoanele autorizate” in pagina primariei care are ultima informatie pusa acum 4 ani…
    Cat despre schimbarea fotografiei pentru a evita confuzii… sa citeasca daca vor sa stie mai multe nu doar sa priveasca pozele. Sa se aplice expresia Lapusneanului: daca voi nu ma vreti, eu va vreau!

  6. petre spune:

    Ia sa vedem daca ni se interzice acum si sa ne spunem parerea pe un site particular pe care il administreaza doi buni amici si care este pentru toata suflarea si toata lumea…Pai cine va credeti d. „nimeni”? Si unde? Va credeti in Cuba? Este interzisa opinia? Va deranjeaza ceva? Credeti ca eu cand am incredintat puterea mea ( prin vot ) acestor politicieni am vrut ca ei sa faca rau satului sau tarii? Gresit!!! Am sperat schimbari, imbunatatiri si inca le mai astept … dar la Orodel nu ajung. Vad cum tinerii satului zboara peste tari si nu se mai intorc, vad cum bunicii lor mor singuri si parintii sunt pe acelasi drum, vad cum vin din ce in ce mai rar in tara si se rup din ce in ce mai mult de aceste radacini fragile, vad cum copiii lor deja nu sunt romani si privesc cu vadita nelamurire imaginea pe care o ofera satul nostru, vad cum unii politicieni (si nu numai) vand tara, vad cum fiecare functioara isi trage spuza pe turta ei si cum toti se lipesc de os si de scaun… si sunt SÄTUL. Daca vreti pot sa continuu, spuneti-mi. Pana atunci sa ramana clar un lucru : ni se impun multe dar de tacut doar bunul Dumnezeu poate sa ne-o impuna. O zi buna.

  7. baby spune:

    Am impresia ca eu am deranjat cu „gunoiul aruncat la ududoi”,dar domnule sau doamna”nimeni”am impresia ca faci parte din primarie sau esti vreo ruda ceva cu seful comunei de ai dat atatea argumente!Ne bucuram sa aflam ca se vor face multe,dar cand?si cu ce bani?Drumuri pietruite?pe unde,pe acolo pe unde stau simpatizantii politici cei care fac propaganda politica!sau pe unde trec masinile dlui primar cu paine!
    s-a achizitionat un buldoexcavator pt a desface drumurile pe unde trec masinile cu paine!frumos!si care nu lasa lama ff jos ca se toceste si de doar costa ff mult!
    Nu vreau sa fiu rautaciaosa ,dar imi spun parerea personala!si de ce nu mai intrati domnule”nimeni”?

  8. cbalm spune:

    Multumim domnule sau doamna „nimeni”. Am ales aceasta fotografie pentru ca este a unei cladiri reprezentative a intregii comune, acolo sunt si banii nostri si inclin sa cred ca si impozitul pe vreo cativa ani de aci inainte . Cine nu intelege cele scrise in „Declaratia de principii” va fi lamurit pe parcurs ca pagina nu este a primariei.
    Administratorii au facut pagina, dar nu pot ingradi comentariile celor care intra, toata lumea are dreptul la opinie. Am sters comentariile doar atunci cand am observat ca s-a scris in numele altei persoane. Nu putem cere unui nemultumit sa se arate multumit si consideram ca articolele nu au promovat negativismul.
    Cum eu sunt departe de sat lansez aici un apel catre consateni sa imi trimita o fotografie cu orice alt punct al satului sa o punem in portal. Daca nu, la vara in iulie schimbam imaginea sa nu mai cream confuzii.
    Acolo cu institutia nu am inteles bine ce ati vrut sa spuneti, eu stiu ca institutia se cheama Primaria Orodel si pagina este a Comunei Orodel. Pagina primariei este alta.
    Va asteptam si cu alte comentarii, critica este constructiva.

  9. nimeni spune:

    In acest mesaj as vrea sa punctez cateva lucruri:
    – administratorii acestei pagini ar trebui sa evite folosirea fotografiei sediului primariei comunei orodel, evitand astfel confuzia ca aceasta pagina ar apartine chiar institutiei, cu atat mai mult ca de ceva vreme institutia se intituleaza de fapt COMUNA ORODEL.
    -daca aceasta pagina ar fi una de relationare a persoanelor ce au o oarecare legatura cu orodelul, de ce in majoritatea comentariilor se face trimitere la institutia primariei orodel, sau politica v-a cuprins de fapt pe toti, devenind un sport internatonal practicat in fata calculatorului de la mare distanta, bazat de fapt pe zvonistica. va recomand sa solicitati informatii despre starea comunei si a locuitorilor sai de la persoane autorizate, altminteri totul se transforma intr-o adunatura de comentarii nesarate in care unii isi dau cu parerea despre orice, nestiind de fapt nimic concret.
    -in ce priveste medicina de familie la nivelul comunitatii, problema nu poate fi rezolvata decat de persoanele nemultumite, prin simplul fapt ca isi pot schimba medicul de familie -la fiecare 6 luni, iar inscrierea in masa la alt medic l-ar determina pe actualul medic fie sa renunte, fie sa isi sporeasca interesul pentru pacientii sai, motivat fiind de existenta concurentei.
    -mi-as dori ca prin continutul sau aceasta pagina sa promoveze lucrurile pozitive din orodel, dar pana in prezent constat ca i-a scos in fata pe nemultumitii satului, care au folosit ocazia de a-si arata rautatea.
    va doresc tuturor – administratori, vizitatori, comentatori- sa cugetati mai mult asupra informatiilor care va parvin.
    va rog sa ma scuzati, daca am deranjat pe cineva si promit ca este ultimul comentariu in aceasta pagina.
    succes !

  10. nimeni spune:

    Referitor la modernizarea comunei Orodel, aceasta se va vedea in viitorul apropiat, aveti rabdare!Se vor asfalta si drumuri, se vor construi dispensare in toate satele, alimentare cu apa si canalizare la Calugarei, fantani reparate, drumuri pietruite.Toate se vor face bineinteles si in limita bugetului disponibil.Dupa cum ati observat unul din obiective si anume achizitionarea unui buldoexcavator de ultima generatie (care nu este deloc ieftin) care sa asigure o parte din lucrarile necesare la nivelul comunitatii a fost deja indeplinit! Se vor indeplini toate intr-un termen relativ scurt. Daca considerati ca iubiti aceasta comuna, fiti totusi mai toleranti si veti vedea ca este mai bine asa. Problema gunoaielor nu se poate rezolva decat cu cheltuiala satenilor pentru ca singura groapa autorizata din judet seafla la Craiova si asta ar presupune costuri ridicate pentru transport si colectare, serviciu ce trebuie platit, asa ca cel mai bine ar fi ca cetatenii sa mentina singuri curatenia, pentru moment si sa nu mai arunce gunoaiele la ududoi, deoarece primaria poate cel mult sa ii amendeze.

  11. petre spune:

    Pai cu ce bani sa mai facem altceva in sat ca primaria asta ne-a mancat bugetul pe vreo cativa ani bunicei? Suntem datori. Si cand s-or mari si impozitele ca doar astea nu sunt la nivele europene…. sa te tii nene.

  12. baby spune:

    Astept ce sa fac!
    Ca-s tare curioasa sa vad „modernism”in Orodel!Oare cu ce BANI?
    Numai ca nu mai apare nimeni cu laude despre comuna Orodel?
    Vreau sa vad si eu comuna asfaltata cum sunt alte comune,curatenie,o groapa de gunoi,nu sa arunce lumea gunoaiele pe”ududoi”;acelor „tuturoaie”sa li se dea o mai mare atentie, pentru ca acolo este o apa ff buna!Dar primaria nu se ocupa de igienizarea ei,macar sa o intretina!Sa faca o tubulatura ceva acolo pt scurgerea apei,dar ….OARE INTERESEAZA PE CINEVA?
    HAI SA LAUDAM PE DOMN PRIMAR ca e gospodar bun!
    Deci…astept in continuare ….

  13. baby spune:

    Am priceput!
    Dar vreau sa stiu si eu de la „anonim”cu ce incepe comuna sa se modernizeze?Sa ne dea un exemplu!
    Sau spun eu: drumuri ff proaste,comuna saraca,dar avem primarie de miliarde!Si fara bani la buget!

  14. cbalm spune:

    Baby , domnului ziarist de a scris articolul am vrut sa ii raspund si nu ii functiona mail ul, apoi am sunat la redactie si mi-a raspuns un particular. Stii de ce ? Au dat faliment…de buni ce au fost.

  15. cbalm spune:

    Intrebi daca este asfaltat sau daca au reparat asfaltul?

  16. anonim spune:

    o primarie ff frum recunosc da au asfaltat in fata primariei??????

  17. cbalm spune:

    Pai stii solutia, facem la fel ca si cu cei ce se dadeau drept Titica Negrea si Valcomeanu Jane – se sterge comentariul.

  18. baby spune:

    stai linistit cbalm,ca nu e nici asta barbosu bibica!scriu si ei sa se afle in discutie!pacat ca in loc sa se spuna ce este de spus ,ei scriu numai prostii!
    au aflat si ei ce este internetul si incearca sa posteze prostii!daca erau mai avansati in ale internetului nu scriau asa ceva!fraze fara logica!sau ma insel eu?

  19. cbalm spune:

    Asa mai vii de acasa, cumva trebuie sa afecteze. Daca nu pe tine direct afecteaza restul familiei, amicii, relatiile, totul se schimba. Si ce o sa se mai schimbe …

  20. nene spune:

    da ba cbalm

  21. cbalm spune:

    Din ultimile comentarii sa intelegem ca tu esti Barbosu Bibica si ca nu te afecteaza criza pentru ca esti bun si bogat?

  22. cbalm spune:

    Da mai „nene” e bine, daca nu te afecteaza.

  23. cbalm spune:

    Domnule Cartu ati sputea spune la ce va referiti in concret ?

  24. cartu spune:

    toti agricultori sunt niste escraghi

  25. petre spune:

    Pana la urma se pare ca avea dreptate „baby” cu comentariul din 29 ianuarie. Foarte bun flerul, felicitari.

  26. cbalm spune:

    Domnilor, suntem intr-o societate in care in urma cu 22 de ani am castigat dreptul de a ne spune deschis parerea si cui nu ii convine sa se dea cu capul de pietroaie. Nu are rost sa incercam sa jucam murdar, nu se va permite in nici un moment acest lucru, va rugam sa faceti comentariile cu numele dvs. sau daca nu cu un nick. Nu are rost sa incercam sa trecem drept alte persoane, aici nu se va permite asa ceva.
    Oare cand vom invata sa fim corecti si decenti?

  27. cbalm spune:

    Cine a scris cu numele de Negrea Titica si Valcomeanu Jane puneti-va in contact cu administradorul paginii, altfel toate comentariile vor fi sterse, va rugam frumos.

  28. cbalm spune:

    Bine ai venit „andreibarbossu”, te asteptam cu noi comentarii.

  29. andreibarbossu spune:

    domnul primar valcomeanu jane e primar bun la comuna orodel si va fi in continoare si in anul 2012

Lasa un comentariu