Comuna Orodel Judetul Dolj

MA VIZITATI , DECI EXIST !!!

Politia comunei Orodel

Scris de cbalm in iulie - 12 - 2010

Sediul Politiei in comuna Orodel se afla in curtea primariei.

Telefon 0251 367 559

10 Comentarii la articolul “Politia comunei Orodel”

  1. cbalm spune:

    Majoritatea celor care au scris aici comentarii sunt plecati din sat, dar tocmai pentru asta am creat acest site, ca sa aiba posibilitatea de a afla informatii despre comuna Orodel , de a regasi pe net vechi cunostinte, imagini, amintiri. Pe facebook, cautand Orodel Dolj puteti contacta cu noi si gasi o lista cu multe persoane din Orodel.

  2. Pausescu Elena spune:

    Orodelul este locul nasterii mele.Nu am culoare politica,nu cunosc edilul comunei,nu am nevoie de adeverinte de la Primarie,tot ce am scris au fost propiile mele constatari.Plecata de la cativa ani din Orodel,mereu m-am intors cu drag pe aceste locuri, de obicei in cate o vacanta mult prea scurta.L-a terminarea facultatii ,ceva ma indemna sa ma indrept catre acest loc crezand ca poate pot face si eu ceva pentru acesta zona frumosa , bogata si totusi ingrozitor de saraca .Locuiesc intr-un oras frumos,si odata pe an vin la mormintele bunicilor si parintilor mei.Nu mai cunosc oamenii din comuna dar as fi fost fericita sa vad ceea ce vad in alte comune ale tarii,investitii prin promovarea proiectelor pe fonduri europene pentru ridicarea conditiilor de munca si viata a locuitorilor,atragerea celor tineri,revigorand astfel zona.

  3. cbalm spune:

    Indiferent in calitate de ce a vizitat comuna noastra este de apreciat faptul ca o intereseaza ce se intampla acolo si se intreaba daca lucrurile nu ar putea merge mai bine. Fara nici o intentie de a ofensa pe nimeni (reamintesc ca site ul este fara culoare politica) as dori sa opinez ca este nevoie de noi toti pentru ca lucrurile sa mearga bine. Ceilalti nu ne putem spala pe maini si sa asteptam sa ne cada de sus.
    Va multumim frumos doamna Elena.

  4. Orodelean plecat spune:

    Doamna Pausescu o avea rude in Orodel sau a venit ca turist? Ca daca are rude sau afceri in Orodel sigur este suparata pe primar ca nu i-a facut vreo adeverinta pentru ca nu a platit impozitul…hahahaha, si pe politai ca nu a gasit gaina care ii disparuse. traim timpuri de criza doamna , de unde bani sa reabilitam daca euro a intrat in faliment?

  5. Pausescu Elena spune:

    De curand am vizitat com. Orodel,o localitate in care nu se intampla nimic.Toate comunele tarii au beneficiat de investitii pe fonduri europene masura 3.2.2,respectiv apa,canalizare,drumuri asfaltate,terenuri de sport,reabilitare camin cultural aici nimic.
    Localitatea nu are primar si nici consilieri.Am remarcat acoperirea catorva fantani,tablite cu numirea strazilor,si in rest saracie.Lipseste mana gospodarului pentru obste.Drumurile pietruite sunt pline de gropi,campurile pline de gunoaie si peturi.Domnule primar asa cum te ocupi de afacerile proprii ocupate putin si de comuna trista care te-a facut mare om de afaceri si arendas.Despre Poitia locala cred ca nu exista atata timp cat casele si gospodariile sunt calcate permanent de hoti,iar legea este facuta de cei cu dare de mana ,protejati ai autoritatilor din comuna.

  6. cbalm spune:

    Domnilor, va multumim mult pentru comentarii, ne-ati facut o mare bucurie.
    A trebuit in urma cu ceva timp sa raspund acelasi lucru pe tema scolii: site ul acesta este administrat de o persoana particulara, nu este al primariei. Ce bine ar fi daca vreodata aceasta pagina de internet ar avea influenta asupra institutiilor din comuna noastra. Dorim sa unim si sa ajutam pe concetatenii nostri. Stim din auzite cum merg lucrurile acolo pentru ca eu cred ca daca ar fi probate toate faptele astea cineva ar trebui sa raspunda…Sau nu suntem intr-un stat de drept?
    Colaboratori? Pentru ca site ul acesta – pe care noi incercam sa il mentinem in ciuda dificultatilor, pentru toti cei care tin la comuna noastra – sa aduca la cunostinta tuturor ce au mai facut reprezentantii puterii in satul nostru.
    Speram sa putem ajuta pe cei neajutorati.
    Multumim si va asteptam cu noi comentarii.

  7. Cristea Flavius spune:

    Rugam primaria sa-si faca treaba, nimic nu s-a scimbat in com ORODEL de ani de zile traiesc acei oameni in teroare ,politie nu exista….sau le este frica de infractori …Domnilor suntem intr-un stat de DREPT .rugam autoritatile sa-si faca treaba.

  8. Gheorghe Constantin spune:

    Domnilor ce colaboratori..aveti POLITIE in com ORODEL? Eu din cate am auzit nu exista….dar vom face demersuri sa exista ca batrani sa stea fara nici-o grije…Traim intr-un stat de drept iar ceea ce se intampla in com ORODEL este de neimaginat….curand o sa se rezolve .DOMNULE PRIMAR face-ti ceva o sa fie prea tarziu..o sa vede-ti ca veti ajunge daca nu va ve ti face treaba veti ajunge dupa SOLOMON

  9. cbalm spune:

    Asteptam colaboratori pentru a ne da mai multe informatii.

  10. florin boangiu spune:

    super LIVIU esti tare!!!!!!!!!!!!!

Lasa un comentariu