Comuna Orodel Judetul Dolj

MA VIZITATI , DECI EXIST !!!

Mirajul departarii

Scris de cbalm in decembrie - 7 - 2013

Celor plecati departe si celor carora se gandesc sa plece le ofer aceste cateva randuri, unora ca sa le aminteasca de acel moment si altora ca sa faca orice sa il evite:

Voi lasa in urma totul, de dragul tau si voi calatori departe, departe de aici. Voi pleca cu vina apasandu-mi inima si tot bagajul imi va fi o petala uscata intre filele necitite ale cartii vietii, un sarut, o mangaiere si un „pe curand”. Un bagaj usor sa pot ajunge repede departe peste mari. Aminteste-ti cand vei trece plangand prin gradina noastra de flori ca ziua voi trai gandind la zambetul tau, iar noaptea ma voi lasa insotit de astre stiind ca steaua ta imi va lumina drumul. Plec departe de aici cu amintirea ta vie si iti promit ca intr-o zi de maine voi reveni. Iar cand destinul imi va fi incercat de pietrele drumului, voi sti ca voi fi lasat in urma tot ceea ce imi era drag si poate nu-l voi mai vedea vreodata, dar voi fi cautat un loc pentru tine unde cerul si marea se unesc; departe peste o alta mare este un loc unde soarele straluceste in fiecare dimineata mai puternic si atunci, acolo cu mainile mele si dragostea ta vom construi un nou viitor. Atunci vom sti ca cerul-timp si marea-viitor s-au unit.

1 Comentariu la articolul “Mirajul departarii”

  1. Mirela spune:

    Dragostea nu stie de distanta, de loc si nici de granite, nu are varsta , poate ajunge pierduta printre oameni ca un cantec, ca un raset.

Lasa un comentariu