Comuna Orodel Judetul Dolj

MA VIZITATI , DECI EXIST !!!

Medicina

Scris de cbalm in noiembrie - 12 - 2010

Cabinet Medical Orodel

Doctor Nedelea Cristian

Telefon 0251.367558 sau 0745618978

14 Comentarii la articolul “Medicina”

  1. jane spune:

    pai nu e lista de la ajutorul social?trebuiau numai C.n.p-urile

  2. baby spune:

    ei,ii poveste lunga,dar cu timpul o sa intelegi cum s-a facut tranzactia!

  3. Orodelean plecat spune:

    Cum sa ii „fure” pacientii? Ei au niste documente cu care se prezinta la medic? A intrat in calculatorul domnului Nedelea? Nu sunt eu prea informat cum functioneaza asigurarea social in Romania…

  4. baby spune:

    de ce ma rog nu crezi ca se poate?

  5. Orodelean plecat spune:

    Eu nu cred ca se poate , dar …ma rog. Polemica este servita.

  6. baby spune:

    Mai nou este faptul ca dna doctor cea noua a furat pacientii dr Nedelea fara consimtamantul acestora!frumos stil de a te face cu pacienti nu?

  7. baby spune:

    Ei na!medicina generala,doar dna dr a lucrat intr-o uzina ca medic!

  8. petre spune:

    Cum crezi ca ar putea colabora cu cel caruia incearca sa ii ia pacientii? Asta e marqueting, cine vinde mai frumos impachetat. Sa speram ca de aici nu au de suferit consatenii nostri. Asta e medicina naturista? Sau ecologista ?

  9. baby spune:

    Acum s-a deschiS si cel de-al doilea cabinet medical in comuna Orodel,dar dna doctor care a venit are ecograf si acupunctura!in loc sa colaboreze cu doctorul Nedelea(parerea mea ca avea de castigat)umbla prin toate satele sa convinga lumea sa se treaca la dumneaei ca medic de familie!pai intai arata-ne dna dr ce stiti ,ce aptitudini aveti ,apoi ne vom trece si la dumneavoastra!dar nu cersiti pacientii !

  10. bscristi spune:

    Locuitorii din noua localitati doljene ar putea sa beneficieze de cabinete de medicina de familie noi. In calea lor stau insa primariile, pe care le intereseaza prea putin sa investeasca in amenajarea acestor cabinete.

    Judetul Dolj ar mai avea nevoie de 11 cabinete de medici de familie: trei in Bailesti si cate unul in Filiasi, Argetoaia, Catane, Cetate, Motatei, Orodel, Sadova si Valea Stanciului. Acest numar a fost stabilit la solicitarea Ministerului Sanatatii de catre institutia care poate aproba infiintarea acestor cabinete, comisia paritara formata din reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica, ai Casei de Asigurari de Sanatate Publica, Colegiului Medicilor, Societatii de Medicina de Familie si Patronatului Medicilor de Familie din Dolj. Potrivit reprezentantilor comisiei, necesarul de medici a fost stabilit in baza normativelor Ministerului Sanatatii, care prevad un numar optim de 1.800 de inscrisi pe lista unui medic de familie.
    Doar decizia comisiei paritare nu este suficienta. Pentru infiintarea de cabinete este necesar ca autoritatile locale sa puna la dispozitia medicului de familie spatiul necesar. Din cele noua localitati propuse pentru deschiderea de cabinete medicale, doar comuna Orodel are spatiu corespunzator si autorizabil. Primariile din celelalte opt localitati au manifestat dezinteres fata de acest subiect, sustin reprezentantii comisiei paritare. „Nu exista spatiu corespunzator si autorizabil, iar autoritatile locale nu ne-au confirmat …

  11. baby spune:

    vreau si eu link-ul,unde scrie?

  12. cbalm spune:

    Se pare ca am fost inclusi in lista localitatilor care ar avea nevoie de deschiderea unui nou cabinet medical,

  13. cbalm spune:

    Raspund aici persoanei care ne-a trimis urmatorul mesaj, pentru ca nu a lasat o adresa de mail corecta.
    Mesajul era „Buna ziua
    Parintii mei locuiesc in Comuna Orodel si sunt multe discutii si plangeri ca multi oameni sunt inscrisi la doctorul de familie in Craiova,Plenita sau alta localitate si este foarte grea deplasarea si cheltuiala cu drumul la doctor .Oamenii mai au nevoie de un doctor !! Unii nu se inteleg cu doctorul existent si vor altul …Alte comune de 1500-2000 de locuitori au 2 doctoei,iar Orodelul comuna super mare de 4000 si ceva locuitori nu are decat 1 si unii oameni nu vor la el .
    Ar fi un pas MARE aducerea inca unui doctor pentru buna alegere a locuitorilor si multumirea lor totodata .Jumatate din locuitorii comunei sunt inscrisi in alte comune la doctorul de familie !!!!!”

    Asteptam si parerea altor persoane , chiar si a domnului doctor Nedelea de la Orodel.

    Va multumim mult ca ati contactat cu noi si va promitem sa vom continua sa cautam o rezolvare cat mai beneficioasa petru parintii nostri.O sa ne interesam ce posibilitati de rezolvare sunt.
    Nu stim exact cate persoane are pe lista domnul Nedelea, dar cred ca ar fi dificila venirea unui alt medic in sat.Ar trebui sa fie din sat si cu putine pretentii la inceput, foarte modest si rabdator. Informatiile noastre sunt ca nu sunt suficiente persoane decise sa schimbe de medic, cei nemultumiti au fost inscrisi de copii sau familie la medici din alte localitati.
    Câştigul mediul lunar pe un cabinet de medicină de familie este între 60 de milioane de lei, pentru aproape 900 de persoane pe listă, şi poate ajunge la circa 200 de milioane de lei, dacă numărul de persoane pe listă depăşeşte 3000.De aici trebuie sa isi plateasca asistentele si serviciile(chirie, facturi…)
    Impărţirea celor înscrişi nu este unitara in tara, fiind înregistrate diferenţe majore de la un cabinet la altul. Sunt medici care au sub 1000 de înscrişi (recordul negativ este înregistrat de un medic care are doar 254 de cetăţeni pe listă), dar există şi un caz în care medicul are peste 4.767de persoane pe listă. De aici, şi diferenţele majore între veniturile pe cabinet decontate de CJAS . Majoritatea medicilor de familie au un număr de înscrişi situat între 1.800 şi 2.500 de persoane.

    Inca o data: speram sa avem date mai corecte cat de curand si daca nu au fost corecte informatiile noaste, asteptam corectari.

Lasa un comentariu