Comuna Orodel Judetul Dolj

MA VIZITATI , DECI EXIST !!!

Jurnal de Orodel

Scris de Admin in noiembrie - 13 - 2010

Jurnal de Orodel

De vorba cu cetatenii
Sarla Marian :
Sunt foarte multumit de realizarile domnului primar.
De cand a fost ales primar a avut multe realizari la nivelul comunei noastre.Sunt foarte multumit si de Politia Locala, care isi face datoria pe deplin. Ne-am dori foarte mult in comuna noastra si o echipa de fotbal, deoarece suntem foarte multi microbisti in comuna.

Bica Octavian :
Sunt foarte multumit de activitatea domnului primar. A reusit sa faca multe pentru comuna nostra. A reusit sa construiasca o primarie foarte frumoasa si moderna, cum nu mai sunt alte primarii in zona noastra. La ora actuala avem aproape tot ceea ce este nevoie intr-o comuna de la tara. Sper ca in viitorul apropiat comuna noastra sa beneficieze si de apa curenta.

87 Comentarii la articolul “Jurnal de Orodel”

  1. constantin(nepotul victimei) spune:

    Nu-mi vine sa cred ce s-a-ntamplat!Totu-i ca un vis urat!NEA FLORITA BUTA era un exemplu demn de urmat pentru intreaga populatie umana de pe Tera.DUMNEALUI chiar avea o vorba care-i apartinea si zicea ca :”Nu-i poti face bine cu forta unui om ,daca el nu vrea!Pe cand rau ii poti face la tot pasul!”Si avea mare dreptate!Sunt nepotul dumnealui,Costica ,al Rinei lui Siminica,a lui Costica a lui Dimian,MAMA MEA FIIND VERISOARA DIN FRATI{VERI PRIMARI},CU Nea FIORITA!DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!APROPO!MOROMETE ERA MIC PE LANGA FLORITA BUTA!PACAT CA N-A CUNOSCUT NICI-UN MARIN PREDA! SAU MAI STII!

  2. petre spune:

    Sa-i bage un glont in cap ca nu avem bani sa il tinem in puscarie pe criza asta. Criminal recidivist.

  3. Admin spune:

    Dublă crimă în satul Călugărei
    Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj s-au deplasat în comuna Orodel, pentru a face cercetări în cazul unei duble crime comise în satul Călugărei. Din primele cercetări, se pare că un bărbat de 62 de ani şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit, după care a omorât un consătean, pe care îl bănuia că ar fi amantul femeii. Bărbatul a fost reţinut, iar procurorii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care a avut loc crima.

  4. cbalm spune:

    Baby, m-am exprimat gresit, trebuia sa spun ” …si cu doamna directoare…” Sigur o cunosti, doamna Petrie.

  5. cbalm spune:

    Florine te astept cu pozele alea…

  6. baby spune:

    Cbalm,am spus ca vb cu dna contabila!pe doamna directoare nu o cunosc!sper sa ne ajute!

  7. cbalm spune:

    Mai Florine, tu crezi ca noi nu muncim ca tine de asta avem timp de stat pe net? Pai eu dau cu sapa in doua tarlale odata, urmez un curs prezenta obligatorie ca sa ma specializez, am doi copii mici acasa…De cateva ori am fost nevoit sa dorm la serviciu.
    Multam pentru „incurajari”, dar nu uita ca avem nevoie de tine.
    Baby, daca vorbesti cu doamna directoare sunt sigur ca o sa fie de acord, este o persoana deosebita.

  8. baby spune:

    Salutare Florin!De cand ai venit in tara ai cam uitat de prieteni?!

  9. florin spune:

    eu nu prea am timp sa stau pe net…..asa ca intru mai rar……

  10. florin spune:

    bravo baieti,tineti-o tot asa………………va puuuuuuuuuuuuuuup

  11. cbalm spune:

    Suntem la munca, ne auzim pe sfarsitul de saptamana.

  12. baby spune:

    Buna seara!Dar ce este cu linistea asta pe aici?Nu mai avem niciun comentariu de dezbatut?

  13. cbalm spune:

    Eu cred ca numele este ales foarte bine. Stiam ca primaria are site ul ei cand am pus acest nume paginii. Suntem Orodel, cu tot ce se intelege, parti bune si mai putin bune, cu institutii si persoane. Cine intelege din primele randuri ale paginii – foarte bine, cine nu … cu timpul, nu e nici o graba. Multam pentru felicitari, este meritul vostru, al celor cu care am copilarit, cei care sunteti in primele mele imagini si amintiri si pe care nu v-am uitat niciodata, voi sunteti cei care ati scris cu amor in sufletul meu si pentru voi toti am adus acest tribut, pentru ca sa continuam sa aratam ca am fost o generatie buna si bine educata care stie sa se adapteze la marile schimbari si dificultati traite in ultimii ani, o generatie dispusa sa ajute, sa se uneasca.
    Noi va multumim.

  14. baby spune:

    Buna seara!
    Observ ca pe unii chiar ii deranjeaza situatia asta! Trebuia sa dai alta denumire saitului, asa toata lumea crede ca este al Primariei Orodel (asa am crezut si eu), dar daca citesti totul iti dai seama ca NU este asa , ci este facut cu drag si spor de un om legat de popor! Felicitari CBALM!

  15. cbalm spune:

    Eu sunt ferm convins ca aceasta neintelegere este de domeniul trecutului si ca vom conta cu colaborarea totala a tuturor celor care ne viziteaza si au o cat de mica legatura cu acest sat. Este de datoria noastra sa facem cunoscut faptul ca este nevoie de ajutor, aici avem posibilitatea de a expune cazuri cunoscute. Si este de datoria noastra sa convingem de bunele intentii pe toti membri care ne viziteaza pentru prima data si isi fac o idee gresita ( politica sau individualista) despre acest site. Daca vom fi gresit cu ceva aici imi prezint scuzele – intentia noasta nu este alta decat sa fim ORODEL.ro.

  16. bscristi spune:

    Multumesc pentru intelegere si ma bucur ca a fost doar o gluma.Va asteptam cu noi propuneri si comentarii

  17. unuplecatcavoi spune:

    treaba cu amenintarea era in ghilimele, nu va alarmati!

  18. bscristi spune:

    Stimate domnule Unulplecatcavoi in calitate de administrator tin sa va anunt ca aceasta pagina nu deserveste la amenintari si insulte .Am convingerea ca a fost doar o scapare involuntara din partea dumneavoastra.Dati-le un exemplu de urmat consatenilor nostri, doar locuiti in capitala si nu oriunde, aproape de Biblioteca Nationala. Va multumesc pentru comentariu si va astept cu noi comentarii prin intermediul artelecomului . Va multumesc.

  19. cbalm spune:

    Doina, rubrica „Arta” am creat-o la sfatul tau. Sper sa ajunga sa fie cea mai vizitata si mai atragatoare din aceasta pagina.
    Petre, nu uita ca exista libertatea de exprimare si aici se va respecta. Trei comentarii am retras pentru ca cei care scriau au facut-o in numele altor persoane, dar daca vor vrea sa isi dea adevaratul nume ii pot publica, nu le-am sters definitiv.
    Pentru „unulplecatcavoi” : cu atat am putut ajuta deocamdata, poate vom reusi mai mult intre toti, daca tu ai alte idei spune si vei avea tot sprijinul. Asta dorim si noi, sa promovam imaginea comunei , dar cum? O imagine nu se construieste intr-o zi, e nevoie de un punct de plecare, o persoana nu poate lupta singura si timpurile sunt foarte grele e nevoie si de cel mai mic ajutor. Nu poti reprosa cuiva ca a plecat sa isi implineasca visurile, important este ca acolo unde te afli sa nu uiti de unde ai plecat si noi demonstram cu putinul acesta ca nu am facut-o; cred ca nici tu nu ai uitat altfel nu ai fi cautat acest nume „Orodel” pe net. Eu am incercat sa rezist cat mai mult in sat si sa lupt, pana cand m-am trezit cu fetita mea nou-nascuta, recent adusa acasa de la spital care m-a facut sa vad lucrurile altfel. Am plecat cand avea 3 saptamani, am plecat orbeste cu gandul doar la ea am muncit nebuneste si am revazut-o cand avea doi ani. Sa nu crezi ca ne-a fost usor sa nu mai revedem niciodata chipurile cele mai dragi din viata noastra. De aceea dorim sa oferim experienta noastra ca exemplu, sfat si ajutor celor care doresc sa faca pasi in viata lor. Tu stii ce demersuri facem , am facut sau am incercat sa facem noi ca sa facem cunoscuta comuna pe unde suntem? Poate ca asta a fost cel mai important pas, ajuta-ne sa traducem pagina in limba in care vorbesti tu pe unde esti si asa ne vei fi ajutat. Arata ca ai invatat lucruri frumoase pe unde ai calatorit si ca bagajul tau de cunostinte si bunatate este mai mare decat oricand. Nu uita ca suntem cei cu care ai copilarit si impartit coltul de paine si eugenia de 25 de bani, cei cu care ai batut mingea pe vale, cei cu care ai stat in bancile scolii, cei cu care ai jucat sarbele la nunti, nu dorim raul nimanui si nu asteptam sa lupte altii pentru noi, dar nu uita de asemenea ca tradarea nu poate veni decat din interior. Te asteptam cu noi comentarii, mi-as dori sa stiu cine esti si sa te fi convins ca ai vazut gresit lucrurile. Daca in articolele paginii gasesti o singura fraza care sa deranjeze pe cineva, sau sa ceara cuiva explicatii – spune-mi si il voi revizui.

  20. Doina spune:

    ps: si eu sunt taran, plecat si vreau sa rezolve altii treaba! sa o faca bine altfel o patesc !

    Sa stai linistit, nu avea nici o grija, cand o sa te intorci totul o sa fie ,,gata” in mod special pentru tine.

    Ignorati acest ps: aici nu este loc pentru astfel de ambitii.

  21. petre spune:

    Bai nene tarane plecat, cine o pateste? Cer administratorului sa stearga comentariul tau. Finalul lasa de dorit. Liviu, nu mai aproba comentarii cu amenintari.

  22. cbalm spune:

    Cred ca ai inteles gresit cele scrise in aceasta pagina. Critica este constructiva in orice parte. Eu , noi, nimeni nu cere primarului standarde, pagina asta este deschisa oricarei opinii, nu am cerut socoteala primarului in nici un moment, sa faca ce doreste , doar de asta este pus acolo , nu ? Cine sunt eu sa ii cer socoteala? Parca sta acolo pe banii mei … nu domnule (doamna), ar trebui nici sa nu ne intereseze ce se intampla acolo. Eu sunt foarte bine aici.
    Dar crezi ca este corect moral? Asta incercam sa facem, sa promovam potentialul comunei, dar cu ce ? Mai bine pune umarul ca avem nevoie de dumneata ca amic si concetatean(a). Cei care colaboram aici nu vrem sa punem lucrurile la punct (si daca ar fi asa, asta este libertatea si democratia) vrem doar sa ajutam sa informam si sa ne intalnim din toate colturile aici.Te asteptam.

  23. unuplecatcavoi spune:

    stiti ce mi place la voi!!!
    ati plecat prin strineteturi sa faceti bani pentru voi, nu pentru primar sau consateni, corect, nu !
    dar vreti sa gasiti comuna la standardul din madrid, cred!!!
    asta sa o faca primarul cu functionarii pe salarii mici, mici, sa nu consume cumva banii vostri multi, multi ce ii platiti la cativa ani sub forma de impozite, si daca se poate sa va dea si socoteala, voua, ca deh va/ti sacrificat! dar ma intreb de ce nu ati ramas la orodel, sa puneti lucrurile la punct ca vad ca va pricepeti…
    promovati pe aceasta pagina mai bine potentialul comunei, asta care este! faceti reclama cum s-ar spune! aduceti investitori, asa puteti ajuta!
    ps: si eu sunt taran, plecat si vreau sa rezolve altii treaba! sa o faca bine altfel o patesc !

  24. cbalm spune:

    V-am trimis doua mesaje la adresa de mail, daca nu le-ati primit va scriu aici mai multa informatie sa ma puteti contacta: yahoomess- cbalm2000 sau mail- cbalm2000@yahoo.com. Desigur ca ne intereseaza sa imbunatatim informatia din pagina satului si propunerea de a deschide noi rubrici este binevenita. La momente ca acesta am sperat atunci cand am pus bazele acestei pagini a Orodelului: ca putin cate putin ni se vor uni colaboratori si oameni cu informatii. In articolul „Declaratie de principii” gasiti numele noastre si obiectivele la care ne-am gandit pentru site-ul comunei noastre, ramanand deschisa posibilitatea de a extinde si imbunatati atat obiectivele, cat si continutul informatiilor. Cuvintele noastre nu se compara cu caldura si frumusetea comentariilor pe care le-ati lasat. Va asiguram ca un asa comentariu motiveaza mai mult decat orice si ne face sa ne simtim mai aproape decat oricand de comuna noastra, de consatenii nostri. Va multumim si va asteptam.

  25. Doina spune:

    Cuvinte frumoase, izvorate din adancul inimii, am ramas emotionata.Un sitte frumos, vreau sa stiu cine l-a conceput.Daca imi este permis sa propun pentru acest sitt si o rubrica privind arta, cultura,despre oameni talentati(fosti si actuali).As putea sa dau o mana de ajutor administratorului acestui sitt prin expedierea de tot felul de poze care sa satisfaca vizitatorul privind conturarea unei impresii.
    Am observat ca la capitolul personalitati, au fost postate cateva nume,printre care si Ilie Murgulescu , fost ministrul invatamantului, actualmente Sc. Gen. Orodel purtandu-i numele ( asta pentru cei care nu stiu inca).Doresc sa cunosc administratorul, adica sa stiu cine este, si vreau sa primesc (daca nu cer prea mult) un mail pentru a ne cunoaste.

Lasa un comentariu