Comuna Orodel Judetul Dolj

MA VIZITATI , DECI EXIST !!!

Cätre ce ne îndreptäm?

Scris de cbalm in noiembrie - 13 - 2011

Este deja de domeniul tecutului ora 11:11 din 11/11/11. O ora normala de care marea majoritate nici nu si-a dat seama cand a fost. Unii sperau un miracol altii o catastrofa ce trebuia sa se produca in acel moment.  Miracolele acestui mileniu nu se mai produc in secunde, trebuie sa luptam ca sa obtinem un miracol. Cu timpurile pe care le traim nu trebuie sa asteptam sa ne salveze cineva, cum se intampla in mileniul trecut. Astazi pesimistul se plange ca bate vantul, optimistul asteapta sa bata in alta directie, iar realistul isi ajusteaza velele. Am vazut de-a lungul acestui an ca s-au inrautatit efectele crizei, ca au cazut dictatori si guverne, ca s-au incheiat si inceput razboaie… Mereu stiri proaste, negative, crime si conflicte care nu te indeamna la nimic optimist.

Mai multe miscari politice decat in 1989. Au schimbat ministrul grec chiar cand voia sa isi consulte poporul daca este de acord sa mai continue cu euro si au pus un ex de-al lor (vicepresidente de la BCE) , l-au demis pe al Italiei si pun un ex de-al lor (comisar de la UE). Irlanda, Grecia si Portugalia au fost bagate in datorii pentru zeci de ani. Daca pica si Italia mai ramane Spania ca fosta putere económica pe care sa o inlature. Asta este noul tip de razboi – controlul economic si al datoriilor.

Acum vine intrebarea : catre ce ne indreptam? Raspunsul este ca nu ne indreptam, ne imping catre prapastia care vor. Sfatul meu este sa ridicati panzele si sa alegeti drumul care considerati ca este cel corect, chiar daca sufla vanturi nefavorabile; analizati dátele pe care le detineti , informati-va bine si nu asteptati ca la ora 12:12 din ziua 12/12/2012 sa se produca vreun miracol care sa ne scoata din aceasta situatie.

1 Comentariu la articolul “Cätre ce ne îndreptäm?”

  1. dya spune:

    SPERANTA MOARE ULTIMA …………..numai ca vrem bani cat de multi si munca cat de putina , ,,patronii comerciali,, isi bat joc fara mila,,,,,,etc . ramane decat o singura intrebare ,, Oare ce sau cine ne va salva?……….

Lasa un comentariu