Comuna Orodel Judetul Dolj

MA VIZITATI , DECI EXIST !!!

De sarbatori…

Scris de cbalm in decembrie - 27 - 2011

Sarbatorile de iarna sunt motiv de amintiri frumoase din copilarie, cu bunici, ierni, saniute, oameni de zapada, gheturi, povesti la gura sobei, cozonaci, sarmale, colinde…

„Intoarce-te acasa” striga toate intr-un glas , dar viata ne-a dus departe de locurile placute sufletului si raceala iernii o regasim in raceala locurilor. Insa pentru cei dragi ne ramane mereu urarea ce o avem de facut cu ocazia sarbatorilor, speranta ca le va merge bine acolo departe si ca nu ne vor simti lipsa si nici noi pe a lor.

Va dorim tuturor ca in acest sfarsit de an sa pierdeti necazurile si supararile si odata cu noul an sa gasiti stropul de fericire pe care il cautati, sa il ocrotiti si sa il ingrijiti ca sa il transformati putin cate putin intr-o mare, intr-un ocean alturi de cei dragi.

Sa pierdeti tristetea si sa regasiti zambetul, sa pierdeti saracia si sa regasiti bunastarea, sa pierdeti neincrederea si sa gasiti puterea de a lupta, sa pierdeti teama si sa regasiti credinta.

Dar cel mai important intre atatea schimbari: sa nu va pierdeti Speranta.

Sarbatori Fericite!!

5 Comentarii la articolul “De sarbatori…”

  1. Admin spune:

    Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. La mulţi ani!

  2. cbalm spune:

    La Multi Ani!!!!

  3. BASA NICOLETA STOIAN spune:

    Va doresc tuturor sarbatori fericite,sanatate,noroc si bunastare!
    nu trebuie sa dam vina pe altii ca traditiile frumoase au pierit,ar trebui ca fiecare dintre noi sa le reinnoiasca si sa le continuie.

  4. ileana spune:

    Nu este vorba de educatie ci doar de faptul ca acesti copilasi pleaca de dimineata pe frig,saracutii, cu sorcova iar lumea nu le deschide, atunci spune-mi tu cum poti sorcovi pe cineva daca poarta este incuiata?
    Nu poti pastra o traditie daca nici macar tu nu o sustii!

  5. nicu cazan spune:

    Incepand de cati-va ani incoace,i-mi pare rau dar stiu ca adevarul doare dar nu trebuie sa ne ascundem dupa degete.Ce afost candva nu mai exista,nu mai merg nici copiii cu sorcova ca alta data i-i intrebi, de ce? i-ti raspund,mi-e rusine asta inseamna educatia pe care o primesc acasa,la scoala,in societate oriunde vreti voi, deci cam doare adevarul.Oricum eu va doresc UN AN NOU FERICIT CU IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR DOAMNE AJUTA!

Lasa un comentariu