Comuna Orodel Judetul Dolj

MA VIZITATI , DECI EXIST !!!

Posturi titularizabile la Scoala Orodel.

Scris de cbalm in aprilie - 2 - 2012

Scoala Gimnaziala Orodel scoate la concurs 2 posturi titularizabile de 18 ore pe o perioada de patru ani, unul de invatator clasa pregatitoare si unul de profesor limba engleza, mediul rural , forma de invatamant primar si gimnazial.

De asemenea scoate la concurs doua fractiuni de norma in urmatoarea componenta: 11 ore de educatie fizica si sport si 8 ore de geografie.

Dosarele se depun la presedintele comisiei de organizare si desfasurare a concursului, D-na Munteanu Ioana in perioada 2-12 aprilie 2012 in intervalul orar 8-16 exceptie facand zilele declarate nelucratoare. Dosarele vor fi validate si cu fisa martor in perioada 20-28 aprilie urmand ca proba orala sa se tina in perioada 2 mai-2 iunie . Toti cei interesati sunt rugati sa isi depuna dosarele in perioada de mai sus amintita.

1 Comentariu la articolul “Posturi titularizabile la Scoala Orodel.”

  1. cbalm spune:

    Profesoara Florentina Nica este absolventă a Universităţii din Craiova, specializarea Istorie – Limba franceză; va preda la ţară chiar daca a obtinut nota maxima la Concursul de titularizare. Rezultatul din acest an nu este întâmplător. „Şi anul trecut am fost tot prima pe judeţ. Nu am avut zece, dar rezultatul a fost peste 9,60. De cinci ani obţin note peste 9. Doar în primul an am avut 8,67. De la început am dorit să mă titularizez. Şi anul trecut puteam să fiu titular, dar nu am avut post“, a mărturist cadrul didactic. Florentina Nica va preda din toamnă la Şcoala Gimnazială Orodel. Sa ne plangem ca nu avem profesori buni la Orodel. Felicitari Florentina.

Lasa un comentariu