Comuna Orodel Judetul Dolj

MA VIZITATI , DECI EXIST !!!

Declaratie de principii

Scris de cbalm in august - 22 - 2010

Aceasta pagina consideram ca este a tuturor persoanelor care au vreo legatura sufleteasca sau de sange cu comuna Orodel, judetul Dolj sau cu locuitori ai comunei. Dar nu numai. Dorim sa o facem cunoscuta ca pagina de opinii , comentarii , sugestii si informatii. Dorim sa facem cunoscut ca in comuna noastra exista oameni de incredere, cu suferintele si iluziile lor, mai saraci sau mai bogati decat altii, dar cu dorinta de a aporta ceva, ca si pe aceste meleaguri au existat si exista PERSOANE. Va fi luata in considerare orice idee sau initiativa si se va raspunde personal si personalizat la toate comentariile.

Administratorii acestei pagini – Liviu Marian Bala si Cristi Stefan Brasoveanu – dorim sa facem cunoscute prin prezenta Declaratie de principii obiectivele noastre si speram sa fie in deplin acord cu dorintele membrilor, utilizatorilor  si vizitatorilor.

Aceasta pagina nu are culoare politica si este total obiectiva.

Va sprijini comunicarea intre persoane, institutii, sectoare.

Va lua initiative pentru promovarea valorilor. Onestitate, corectitudine, decenta, legalitate, evolutie, seriozitate, adevar, altruism sunt doar cateva dintre acestea.

Va face tot posibilul ca numele si „glasul” acestei comune sa fie cunoscute in tara si in afara ei.

Va sprijini in orice moment , in masura posibilitatilor, orice initiativa de ajutor umanitar. Putin cate putin speram ca aceasta sa devina prioritatea noastra si sa canalizam cat mai multe eforturi catre realizarea unor proiecte benefice.

Va face cunoscute problemele, neajunsurile, necazurile, insatisfactiile dar si realizarile, bucuriile, evenimentele fericite ale locuitorilor acestei comune si a tuturor acelora ce vor dori sa ni se alature la bine sau la greu.

Pentru indeplinirea acestor obiective vom avea  nevoie de ajutorul tuturor, al prietenilor, cunoscutilor, amicilor, simpatizantilor, vecinilor, necunoscutilor, personalitatilor, celor din tara si celor din strainatate. Si chiar si de ajutorul dusmanilor (declarati si nedeclarati) pe care dorim sa ii convingem ca gresesc atunci cand ne considera asa.

Multumim.

16 Comentarii la articolul “Declaratie de principii”

  1. cbalm spune:

    Multumim pentru cuvintele frumoase.

  2. costica spune:

    BRAVO BAIETI!VA FELICIT.SA STITI CA FACETI O TREABA BUNA.FRUMOASA INITIATIVA!EU DE LOC SUNT DIN CALUGAREI,”STABILIT” LA HUNEDOARA DIN „82,ACU…,VORBA VINE,CA EU ACASA ZIC TOT LA MELEAGURILE NATALE,UNDE AN DE AN MI-AM PETRECUT TOATE CONCEDIILE SI AM VENIT SA-MI AJUT PARINTII,IMPREUNA CU FAMILIA.ACUM,CAND AI MEI,NU MAI SUNT PRITRE NOI,EU CONTINUI SA VIN PENTRU: A LE INGRIJI MORMINTELE SI A LE APRINDE O LUMANARE LA LOCUL DE VECI,MAI SCHIMB O TIGLA PE CASA,MAI SMULG O BURUIANA DIN FATA PORTII,MAI PRIND UN STOBOR IN GARD SI CATE SI MAI CATE…DAR CEL MAI MULT IMI PLACE SA MA INTILNESC CU OAMENII LOCULUI,CONSATENII MEI,SI SA STAU CU EI LA POVESTI SI SA NE AMINTIM DE CLIPELE COPILARIEI.INDIFERENT CAT ASI MUNCI DE MULT,CAND SUNT ACASA,NU MA SIMT OBOSIT SI PARCA-MI PARE RAU CA SE TERMINA ZIUA SI N-AM APUCAT SA FAC MAI MULT!PADUREA,CAMPUL,DEALURILE,DESNATUIUL SI TOT CE MA-NCONJOARA,IMI INCARCA BATERIILE SI-MI UMPLU SUFLETUL DE BUCURIE!MA BUCURA NESPUS DE MULT TOATE REALIZARILE PRIMARIEI,IN SPECIAL INTRODUCEREA APEI CURENTE SI A CANALIZARII,IN SATUL MEU NATAL,CALUGAREI,UNDE CRED EU CA AR FI MARE NEVOIE DE O ASOCIATIE AGRICOLA,DEOARECE OAMENII NU PREA AU CU CE SA-SI PLATEASCA LUCRARILE AGRICOLE!II FELICIT PE CEI CARE CONDUC DESTINELE COMUNEI,SI S-O TINA TOT ASA!VA DORESC TUTUROR SA FITI SANATOSI SI FERICITI,S-AVETI TOT CE VA DORITI!

  3. cbalm spune:

    Multam frumos.

  4. Admin spune:

    LA MULTI ANI LIVIU MULTA SANATATE .SA NE VEDEM CU BINE

  5. Admin spune:

    Multumesc frumos ,scuze ca nu am putut raspunde pana acum.Cu siguranta vom continua ce am inceput

  6. cbalm spune:

    Pentru Mari.De la 8 000 de km distanta primeste felicitarile noastre ale celor care te cunoastem si te iubim. Nu uita ca te asteptam aici intreg si sanatos sa continuam toate aceste proiecte. Nu uita: „Sa nu lasi val sa te doboare/Sa nu lasi timpul sa te doara…”
    La multi ani!!!

  7. nikyduta spune:

    au mai facut si discoteca se bat ca draci si nu face nimeni nimic

  8. cbalm spune:

    Da, am rude in Corlate. Si rude dinspre tata in Izvoare.Intra pe mess cbalm2000 si vb mai mult.

  9. nikyduta spune:

    ai rudein corlate?

  10. cbalm spune:

    Da , sunt din Orodel, este satul copilariei mele si imi sunt dragi oamenii sin sat; pacat ca lucrurile nu merg bine in Romania si in satul nostru.

  11. nikyduta spune:

    cbalm sunteti di orodel?

  12. nikyduta spune:

    sunteti din orodel?

  13. nikyduta spune:

    de ce politia din orodel nu este ca cei din alte sate? de ex plenita

  14. cbalm spune:

    Cu placere. Te asteptam in continuare pe site cu comentarii si sfaturi. Speram ca intr-o buna zi sa fim de ajutor satului si nu numai. Organizati suntem mai puternici, dar va trece ceva timp pana sa ne dam cu totii seama. In Romania nu mai este nici un fel de uniune,politicienii si mediile de comunicatie pe care le conduc au aplicat latinescul „divide et impera” si le-a functionat foarte bine: suntem o tara rupta.

  15. nikyduta spune:

    va multumecs ptr mesaj

  16. cbalm spune:

    Doresc sa salut pe toti cei care s-au inscris ca membri in ultimele zile. Au lasat adrese de mail gresite si mesajele mele nu le-au ajuns. Multumim ca ati facut acest pas, va asteptam cu idei si comentarii. Bine ati venit.

Lasa un comentariu