Comuna Orodel Judetul Dolj

MA VIZITATI , DECI EXIST !!!

Scolile comunei Orodel

Scris de cbalm in martie - 18 - 2011

Prima scoala construita pe raza actualei comune Orodel a fost in satul Cornul in anul 1874.

Sase ani mai tarziu – 1880 – se termina de construit prima scoala in satul Orodel.

In 1924 aparea primul local de scoala in satul Calugarei, iar in 1932 in satul Teiu. In catunul Bechet scoala a fost construita abia in anul 1952.

63 Comentarii la articolul “Scolile comunei Orodel”

  1. ALBU CONSTANTIN SEBASTIAN BELA spune:

    Dupa cate stiu scoala din Orodel a fost infiintat de Dumitru Enatescu. Daca doriti detalii puteti merge la doamna Sabina Nimara in varsta de 82 de ani care este nepoata invatatorului. Cu multa stima !

  2. jane spune:

    ma multumesc si cu atat! Se numeste Lopatal Stefana Adelina!dar te-am avertizat ,este casatorita! sa nu-i creezi probleme!

  3. prieten spune:

    Pt. Jane: Sunt din alta localitate si nu pot sa iti ofer nimic altceva in schimbul informatiei tale despre Adelina, decat multumiri si multa sanatate.Daca vrei sa faci un bine ,de bine daca nu, nu te pot obliga.

  4. jane spune:

    ce dai sa-ti spun?

  5. prieten spune:

    Adelina si mai cum?

  6. prieten spune:

    care ii este numele de familie?

  7. jane spune:

    salutare!
    fata dlui dumitrescu este casatorita in craiova!este titulara la scoala vartop!dar se detaseaza in oras!

  8. prieten spune:

    Va multumesc. Astept detalii pe adresa de mail daca se poate . O zi buna sa aveti!

  9. cbalm spune:

    Daca ai lasat bine adresa mail ne putem mentine in contact.

  10. prieten spune:

    nu sunt din zona si as vrea detalii despre ea daca se poate .mai sta in orodel?

  11. cbalm spune:

    Buna , prieten. Daca ai Facebook intra si adauga Orodel Dolj la lista ta de prieteni. Vei gasi acolo persoane din sat conectate si poti afla mai multe detalii.

  12. prieten spune:

    astept raspunssi va multumesc anticipat pentru detalii

  13. prieten spune:

    cine poate sa imi spuna ceva detalii despre fata domnului dumitrescu iulian , adelina dumitrescu o chema acum nu mai stiu si era invatatoare .cum o cheama acum ”banuiesc ca este casatorita ” si unde mai sta?

  14. cbalm spune:

    Multumim pentru lamuriri Mihaela.

  15. mihaela spune:

    domnilor, eu cred ca mai intai ar trebui sa stiti cum au decurs lucrurile in realitate si dupa aceea sa judecatii.Eu acum am vazut comentariile si nu cred ca e corect sa reactionam asa.In primul rand fata aceea s-a lovit in timpul recreatiei jucanduse cu alti colegi si,fiind de servici pe scoala doamna directoare,tatal fetei impreuna cu alte persoane din institutie aveau intentia de ai umple fata cu namol directoarei ptr ca aceasta sa fie demisa din functie.Drept pentru care s-a creat tot acest scandal.

  16. satean spune:

    Domnilor eu zic ca ar trebui sa apreciem meseria de dascal , hai sa nu fim exagerati.In functie de ce oferi aia primesti.Eu personal cred ca se pot optine rezultate foarte bune si de la Orodel dar asta necesita cheltuieli mari in special din partea parintilor si interes din partea dascalilor.Asteptam rezultatele asa cu s-a promis si am convingerea ca vor fi afisate

  17. Orodelean plecat spune:

    Lasa ca nici noi pe timpuri nu megream la cine stie ce concursuri, luptam pentru premiul I, mai rar pe la olimpiade si suntem destul de pregatiti. Ce mari premii de la Sorbonna vreti sa se aduca la Orodel ? Macar sa fie educati ca nici asta nu se mai intalneste azi.

  18. jane spune:

    O sa venim la festivitatea de premiere!Dar simpozioanele acelea unde si cu cine le-ati tinut?ca nu am auzit sa fie tinut vreunul in scoala,iar copilul nu a spus ca ar participa la asa ceva!

  19. satean spune:

    Multumim pentru invitatie poate intr-o va vizitez. Asteptam dovada munci dumneavoastra

  20. jane spune:

    exact !ce facea dna director in acel timp,de ce nu era la ora?sau era ocupata cu soferul personal!

  21. cadru didactic spune:

    In urmatoarele zile veti avea dovada muncii noastre : diplome de la concursuri, simpozioane si olimpiade.Cat despre elevii care nu au cu ce se incalta, noi ii ajutam zi de zi si ii sprijinim.O seara placuta si mi-a facut placere ca am putut comunica!Va asteptam pe la noi pe la scoala!

  22. cbalm spune:

    Domnule „satean” , in articolul „Declaratie de principii” scrie cine sunt cei care au pus bazele acestei pagini a comunei. Va multumim pentru apreciere.

  23. pt domnul Jane spune:

    „dumneaiei” cred ca nu vrea sa intre in jocul asta murdar…daca aveti nelamuriri d-le Jane…mergeti la scoala si cereti mai multe detalii in cazul in care aveti impresia ca vi se ascunde ceva…ce pana acum va rezolvati problemele virtual…hai sa stam acasa si sa postam pe internet…ori va e mai comod sa postati aici…nu va cunoaste nimeni identitatea…puteti spune lururi pe care sigur nu le-ati mai spune fata in fata…
    Nelamuririle dvs nu se rezolva virtual…si mai mult…am impresia ca sunteti preocupat mai mult de timpul doamnnei director decat de ceea ce s-a intamplat…

  24. satean spune:

    Vreau sa stiu cine raspunde de pagina asta.Buna treaba a facut .Este buna si de rele si de bune.

  25. satean spune:

    Shimbati-va meseria daca nu va convine nu va obliga nimeni sa faceti invatamant.Mai scutiti-ne cu naveta si cu vaicareala asta.Spuneti rezultatele obtinute in ultimi trei ani olimpiade , concursuri , ce ati obtinut. Spuneti de fondul clasei , spuneti de fondul scolii, spuneti de cadourile care le primiti de ziua de nastere .Sint copii care nu au ce incalta dar trebuie sa plateasca la scoala fonduri .Cine va credeti de dati exemple cum se cresc copii sau va plac emisiunile TV si ati vrut sa face-ti pe intelectuala , la varta de 20 sa dati lectii de cresterea copiilor.Noi sateni va cunoastem cine sunteti .Mult succes in continuare

  26. jane spune:

    Eu consider ca daca nu era nimic de ascuns cu ce s-a intamplat la scoala cu cei doi elevi,putea foarte frumos doamna director sa intre si sa posteze si dumneaiei cate ceva!asa au sarit prietenele in ajutor si nu s-a mai inteles nimic!de ce nu are doamna director timp?aha …face naveta!

  27. Admin spune:

    Acel mesaj a fost adresat celor care au postat ceva de genul :
    „Comentariile d-voastra sunt de toata jena.”
    „Sa va fie rusine pentru aceste cuvinte!”
    „Defapt, halal copii, halal parinti!”
    si altele asemanatoare.
    Corectati-va mai intai greselile dumneavoastra apoi pe ale mele.
    Am vazut comentariile dar nu am intervenit.
    „PRIETENE” ne cunoastem cumva si nu stiu eu? Poate!
    Nu am atat timp liber cat dumneavoastra.
    Va asigur ca toate comentariile s-au aprobat pana acum, nu am publicat pe bunul plac.
    Cred ca am fost destul de explicit pana aici.

    Eu personal va apreciez munca dumneavoastra dar s-a inteles gresit mesajul meu , a fost doar o atentionare la limbajul folosit.

  28. baby spune:

    Domnilor,doamnelor am citit toate comentariile,dar…nimeni nu spune concret ce s-a intamplat,detaliat!doar ca sunt elevi needucati,parinti care nu se ocupa de ei,etc.

  29. cbalm spune:

    Eu consider ca ne departam de adevaratele interese ale acestor comentarii: constructie, intelegere, ajutor, aflarea devarului. Nu imi plac ultimele comentarii, nu imi place tonul lor. Cred ca ar fi mai frumos sa reconciliati.

  30. INACCEPTABIL!!! pt Admin spune:

    cui era adresat mai exact mesajul asta?…Admin,prietene,cine jigneste si calomniaza?…pana acum nu ai avut timp suficient sa vezi comentariile??..te-ai trezit acum???…daca s-au adus jigniri si calomnii…de ce s-au publicat acele mesaje? cineva chiar cauta carcota pe aici..te-ai trezit peste noapte ca nu sunt cadrele didactice civilizate…ai vazut ca nu le mai jigneste nimeni si ce ai zis…hai sa le mai injosesc eu putin…sa le mai jignesc eu putin ca doar am dreptul ..eu aprob sau nu ceea ce public…mi-ai lasat un gust amar dar nu ma mai mira nimic”TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!!”

Lasa un comentariu