Comuna Orodel Judetul Dolj

MA VIZITATI , DECI EXIST !!!

CEC Bank Agentia Orodel

Scris de cbalm in mai - 9 - 2011

Adresa : Comuna Orodel, Spatiul Primariei ,

Orodel, Dolj

Telefon 0251 367 636

e-mail:  office@cec.ro

web: www.cec.ro

Luni 08:30 – 16:30

Marti 08:30 – 16:30

Miercuri 08:30 – 16:30

Joi 08:30 – 16:30

10 Comentarii la articolul “CEC Bank Agentia Orodel”

  1. petre spune:

    Hahaha.Daca mi-as fi dominat „natura umana” as fi vreun spion patriot sau mare politician mincinos, dar nu sunt decat un muncitor necalificat care spune fara teama ce are de spus. ” Ce e in gusa e si in capusa”. Stresat ? de parca nu as avea un milion de motive. Aceeasi stima.

  2. saintavitt spune:

    Haiide bre Petricå …te am provocat putin ..am vrut sa vad daca natura umana iti domina intelectul! Esti prea stresat ! Daca si noi sfintzii am ajuns sa ne scoatem ochii ..ce dreak!)))
    Cu Stima
    S. A.

  3. petre spune:

    Pai nu ai vazut ca in comentariul tau exista un semnul intrebarii? Cum nu m-ai intrebat nimic daca ai pus semnul intrebarii? Nu imi place sa am ultimul cuvant, imi place doar sa ma exprim liber , nu sa apara istetul zilei sa imi spuna ca sunt…plecat.
    O zi placuta, santavita

  4. saintavitt spune:

    …iudicium dificile ..de ce trebuia sa mi raspunzi ceva Piotricå? Doar nu te am intrebat nimic …Pedant? mm..mai degraba „betia de cuvinte” ..Iti palce sa ai ultimul cuvant ? Pari putin patetic Petre ..Chiar , crezi in repetarea istoriei ?
    Cu Stima
    Saint Avitt

  5. petre spune:

    „Amice”, era o gluma. Ce ai fi voit, sa iti raspund in latina ca sa fiu la inaltimea stralucitului tau comentariu? Vroiai cumva sa termin fraza cu „occasio praeceps, experimentum periculosum, iudicium difficile”? sau sa iti tin isonul cu un „consumatum est” ?
    Cu stima, sfantu´ Petre

  6. saintavitt spune:

    Am spus doar ca agentia s a desfiintat ! Tu n ai de un sa stii ..ca esti cam ..plecat .Dar oare asta e un motiv pentru care NU INTELEGI? Imi spui ca …” o sa renasca precum Phoenix” ..Amice ..taci sau zi ceva MAI BUN decat tacerea!
    Cu stima
    Saint

  7. Orodelean plecat spune:

    Stimat@ belssarius, daca nici posteritatea nu ne mai intereseaza… suntem o natiune pierduta. Persoana care nu gandeste pentru viitor este un caz pierdut.VIITORUL este sperantä, sunt vise, planuri, tot ce ne ramane dupa timpul pe care-l traim, tot ce ne ramane din acest miracol numit viata. Cam asta este realiatea pe care o vad eu, de Mos Craciun nu vorbem (desi existä) si daca doreste domnia ta reevaluam: speranta moare ultima.

  8. belssarius spune:

    Din pacate drag consatean interesat de posteritati…am o veste trista pentru tine: MOS CRACIUN..NU EXISTA ! so..haide sa vedem realitate asa cum este si sa ne reevaluam pozitiile!

  9. Orodelean plecat spune:

    Informatia ramane posteritatii. O se renasca precum Phöenix.

  10. saintavitt spune:

    Cred ca s a desfiintat !!
    Ars longa-vita brevis

Lasa un comentariu